Ring: 61 40 41 41        Skriv: info@greatdanefund.com          

Hvem er Great Dane Invest?

Vi er kort fortalt den – synes vi selv – meget interessant kombination af langsigtede familieejede virksomheder og meget erfarne kræfter fra den etablerede kapitalforvaltningsbranche, som uafhængigt af banksektoren er gået sammen med en vision om at vise, at investeringsforeninger er en genial opfindelse. Hvis man ellers designer dem og lader dem virke efter hensigten, så vil de give en række fordele, som især små investorer ikke er i stand til at opnå på egen hånd.

Deraf vores motto: En investeringsforening, som den oprindeligt var tænkt.

Vores virkemiddel: Professionelle produkter til professionelle priser. Sagt på en anden måde: Danmarks laveste omkostningsprocenter for akademisk veldokumenterede investeringsstrategier, tilgået med disciplinerede investeringsprocesser, eksekveret af meget erfarne porteføljeforvaltere, som kun bliver belønnet ekstraordinært, når de er i stand til at skabe et merafkast til et relevant benchmarkindeks.

Afkast og omkostninger går som bekendt hånd i hånd. I vores forening betaler afdelingerne ikke automatisk for rådgivning af investorerne. Man skal således selv vælge at benytte Investeringsforeningen Great Dane, når man er i stand til at træffe sine egne investeringsbeslutninger. For det er ikke særlig sandsynligt, at din bankrådgiver peger på hverken os og vores fonde, når han eller hun (på din bekostning) kan få en stensikker og årligt tilbagevendende indtægt ved i stedet at pege på en samarbejdsforening (dvs. provisionsbetalende forening). Dermed vil du aldrig få objektiv rådgivning i din bank. Det er ganske enkelt ikke muligt, når banken kan tjene masser af penge på at pege på en fond, mens den ikke får en krone for at pege på en anden fond, som måske er den, der passer allerbedst til dine behov.