Ring: 61 40 41 41        Skriv: info@greatdanefund.com          

Globale Aktier

Opdag styrken i vores Globale Aktiefond med valuestrategi

Selvom fonden blev lanceret i 2015, har vores investeringsteam mestret dens strategi siden 1990’erne. Vi fokuserer på at skabe merværdi ved at investere i økonomisk undervurderede selskaber. Vi prioriterer selskaber med stærke balancer, bæredygtige forretningsmodeller og et klart fremtidspotentiale.

Som investor får du

  • Aktiv forvaltet fond med 30-50 globale aktier.
  • Stilkonsistent.
  • Professionel forvaltning.
  • Lave faste omkostninger + perfomance fee.
  • Mål: Merafkast.

Fakta om fonden

Månedsrapporter

Globale Aktier månedsrapport for juni 2024

I juni oplevede vi, at store amerikanske teknologiselskaber fortsat dominerede markedet, hvilket resulterede i, at vores portefølje klarede sig mindre godt end benchmark. Læs mere om, hvorfor vi alligevel stadig ser langsigtede muligheder i valueaktier.

Globale Aktier månedsrapport for maj 2024

De store amerikanske teknologivirksomheder, som skabte halvdelen af alt verdens aktieafkast sidste år, drønede derudaf. I det lys kan vi være tilfredse med, at Great Dane Globale Aktier kunne hænge med verdensmarkedsindekset og ovenikøbet lande et lille forspring.

Globale Aktier månedsrapport april 2024

I april fik vi ellers flere nye indikationer af, at rentenedsættelser ikke skal tages for givet på den korte bane. Det fik de globale aktier til at sætte sig lidt, men samlet set har aktierne været overraskende robuste.